Blir du den nye kjerneressursen i teamet bak vår neste suksess?

Element Logic inviterer til workshop og testing av innovative løsninger for fremtiden den 20. oktober mellom 09.00 – 17.00 i Gruva på Gløshaugen. Element Logic vil bli et av de ledende teknologiselskapene innenfor automatisering og robotisering, og de trenger ditt bidrag på veien. Påmelding innen 15. oktober. Åpent for alle studenter på NTNU.

Element Logic satser på å bli et av de ledende teknologiselskapene innenfor automatisering og robotisering! Ønsker du å være med på 1 dags workshop og testing og verifisering av innovative løsninger for fremtiden sammen med oss? Gjennom våre interne utforskningsaktivitet har vi kommet fram til noen utvalgte, fremtidsrettede forretningsmodeller og løsninger. Vi ønsker å benytte denne workshoppen til å videreutvikle disse sammen med dere og bestemme veien videre. Element Logic er et ledende teknologiselskap innen Warehouse Automation Solutions. Bransjen opplever en ekstrem vekst i en global megatrend innen netthandel, og opplever fortsatt etterspørsel for tosifret vekst frem mot 2025. Veksten er drevet av sterke underliggende og grunnleggende faktorer, ettersom ytelseskrav og kostnader i økende grad presser manuelle drft, mens netthandel fortsetter å øke eksponentielt. Dette har igjen resultert i en voldsom etterspørsel etter robotiserte og automatiserte logistikkløsninger. Element Logic har hatt en formidabel vekst og ekspansjon i Europa de siste årene. Nå jobber vi for å legge rammene for hvor og hvordan vi skal vokse også etter 2030. Vi ser etter deg som motiveres av å jobbe sammen med andre i team og brenner for å forstå kundebehovet («pain») først og deretter koble det til riktige løsninger og teknologi. Hvis du kjenner at dette trigger, vil vi svært gjerne høre fra deg.

Selve workshoppen blir gjennomført 20/10 (fra kl. 09 til kl. 17), og det vil selvfølgelig være full bevertning med lunsj og middag. Send epost til charlotte.sorensen@ntnu.no og fortell oss om din motivasjon for å være med på workshop med Element Logic. Studenter som ønsker, kan få mulighet til å jobbe videre med løsningen etter workshop.
Betingelser for å jobbe videre med ideer kan diskuteres nærmere hvis det er aktuelt. Alle som melder seg på til workshop får tilsendt bakgrunnsinformasjon for å få mest mulig ut av timene på selve workshoppen og for å kunne kjenne på interessen for å jobbe videre med løsninger.

Søknadsfrist 15/10.
For påmelding, send mail til: charlotte.sorensen@ntnu.no